СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Използване на различни социални мрежи като рекламни канали за играждане на бранд идентичност и достигане до по-голяма аудитория.

РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ

Управление на рекламни кампании в социалните мрежи и Google Ads с успешно таргетиране за по-добри резултати в откриването на вашия бизнес и услуги.

УПРАВЛЕНИЕ И ПЛАНИРАНЕ

Планиране и изграждане на цялостна маркетингова стратегия за постигане на дългосрочни цели и резултати за вашето бизнес ежедневие.

Попитай! Отнема само минутка

Нека планираме вашето утре, сега.

Рекламите са най-вярната част от вестника

Да правиш бизнес без реклама е като да намигаш на момиче в тъмното. Ти знаеш какво правиш, но никой друг не знае.

~ Стюарт Хендерсън Брит ~

СТРАТЕГИЧЕСКО ПЛАНИРАНЕ

Планиране и реализация на маркетингова стратегия, която ще доведе до постигане на дългосрочни цели и резултати с устойчиви параметри.

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Проектиране и създаване на различни рекламни материали, които да бъдат използвани в канали за реклама със специфична насоченост.

КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ

Анализ и реализация на фирмената идентичност и вашите брандове за по-голяма разпознаваемост от потенциалните клиенти и партньори.

МОНИТОРИНГ

Ежедневно следене и анализ на резултатите от рекламните и e-mail кампании и процедурите по SEO оптимизация с оглед на взимане на своевременно решение.

E-MAIL МАРКЕТИНГ

Създаване на шаблони за писма, планиране и изграждане на кампании за реклама чрез средствата на електронната поща, така че да достигнем до нужната аудитория.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Процедурите по SEO оптимизация са необходимата основа за по-добри резултати и повече посещения на вашия уебсайт и социални канали.