Кои сме ние?

В компания FIO(filesinoffice) сме екип от специалисти, които имат силно изразени качества, като Seniors системни администратори, frond end & back end developers, дизайнери и търговци, които знаят как да поднесат на разбираем език информацията на своите клиенти.

Това, което сме си поставили като задача е да дигитализираме освен големият бизнес така и средният, та дори и малкият бизнес. Услугите и продуктите, които предоставяме, без значение кой е клиента, винаги са възможно най-добри, като предлагаме 24/7 поддръжка.

Принципът на екипа ни е всеки да върши това, в което е най-добър. Компанията събира постоянно нови попълнения в екипа, тъй като сме наясно, че има хора с таланти, хора които искат и могат да покажат , че целия опит и натрупано ноу-хау е с причина, че имат капацитета, енергията и уменията да направят света по-добро място за живеене.

С ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Някои неща на фокус

Основните ни услуги са фундамента на бизнес ежедневието на нашите клиенти и партньори.

корпоративна офис мрежа

Достъп и работа върху вашите файлове от всяка една точка на света в една защитена мрежа за едно по-ефективно бизнес ежедневие.

защитена корпоративна поща

Защитена от хакерски атаки и без излишен СПАМ. Стабилност в работата ви всеки ден и отличен имидж пред клиенти  партньори.

изграждане на сайтове

Професиoнално изглеждащи  уебсайтове включващи обучение, начална оптимизация, сървърна и техническа поддръжка.

ДИГИТАЛни МАРКЕТИНГови услуги

Графичен Дизайн, Копирайтинг, СЕО оптимизация. Изграждане на цялостна рекламна кампания и стратегия в различни електронни канали.

Ще се радваме да сбъднем вашето утре, сега!

Обадете ни се и попитайте нашите експерти по темите, които ви вълнуват. Заедно ще се опитаме да намерим най-доброто решения и подходящия подход.