Защо е необходим фирмен блог
В настоящата статия ще разгледаме някои основни моменти за това дали дадена фирма или организация има смисъл да поддържа блог. Е, разбира се не на последно място ще изясним и какво е това блог. Много фирми не разбират нуждата от това да имат блог и да го поддържат и развиват редовно. Това се получава поради ред причини, неразбиране или пък спестяване на разходи. Въпреки, че ако една фирма е опряла до спестяване от блог, то тогава е по-добре да затваря.
изграждане на уебсайт
Уебсайтът дава корпоративна визия на всеки един бизнес и ако правилно е поднесена информацията може да увеличи интереса за съответната услуга или продукт.Уебсайтът е като да отидете на бизнес среща с хубава кола.Добрата визия дава възможност за ответната страна да си представи един успешен човек насреща,но както и уебсайтът, ако визията е добра,но информацията не е добре презентирана, то те нямат стойност....
техническа поддръжка
Техническата поддръжка е услуга, предоставяна от специалисти, която има за цел да подкрепи потребителите на технически продукти или услуги. Тя включва различни видове помощ и поддръжка, като например решаване на проблеми, поддръжка на софтуер и хардуер, инсталиране на софтуерни приложения, настройка на устройства, обучение на потребители и други технически въпроси. Понякога е възможно да се наложи закупуване на допълнителен хардуер или софтуер. Както и консумативи за периферни устройства.
офис мрежа
Това което екипа на FIO (filesinoffice) вижда е, нуждата на малкия и среден бизнес, а дори и на големия да разбере, че сървърите не трябва да са под бюро, мазе или до някоя саксия. Сървърите трябва да са на защитено място, което са date центровете. Внимателно подбраните date центрове имат строго контролиран достъп, имат минимум 4 независими токови захранвания и над 15 интернет доставчика. Нуждата от цял един сървър е често срещана при големият бизнес или така нареченият enterprise. В един по-малък бизнес нямате нужда ...
фирмена поща
В съвременния свят на бизнеса корпоративната комуникация играе ключова роля за успешното функциониране на един организация. С правилното управление на комуникационните процеси, компаниите могат да подобрят ефективността, да повишат продуктивността и да укрепят връзките с клиентите и партньорите си. В този контекст, едно от най-мощните средства за корпоративна комуникация е Фирмената поща.
облачно споделяне на файлове
Облачното споделяне на файлове е основен компонент от съвременнатаю цифрова работна среда. То позволява на потребителите да споделят и синхронизират файлове през интернет, без значение от тяхното местоположение или устройство. Облачното споделяне на файлове е станало популярно сред потребителите и бизнесите, защото предлага удобство, сигурност и възможност за лесно и бързо споделяне на информация.
Архив